Αυτό το blog είναι το δεύτερο παιδί μου.

Το πρώτο, το κανονικό, ελπίζω μια μέρα να το κάνω περήφανο.

Πάντα μου άρεσε η μόδα. Η διακόσμηση. Πάντα ήθελα να φτιάχνω κάτι με τα χέρια μου. Να βοηθάω. Να γράφω.

Αποφάσισα το δεύτερο παιδί μου να έχει αυτά και άλλα πολλά ακόμη μέσα του και να το βγάλω στη κοινωνία πλούσιο με γνώσεις, έτοιμο να βοηθήσει, να δώσει συμβουλές και να κάνει τη διαφορά.

Αυτό το blog απευθύνεται σε σένα που δεν κυκλοφορείς καθημερινά με δωδεκάποντα. Που δεν βγάζεις 2000€ τον μήνα. Που ψάχνεσαι. Που θέλεις να μαγειρέψεις κάτι διαφορετικό. Που ψάχνεις το επόμενο βιβλίο που θα σε συναρπάσει. Που θέλεις να διαβάσεις για κάτι αληθινό, με δοκιμασμένες συμβουλές. Είτε αφορούν τη ντουλάπα σου, είτε το παιδί σου. Είναι για σένα που ζορίζεσαι με κάτι και θέλεις να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου. Ένα site δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεί όμως η αλήθεια.

Δεν θα δεις προτάσεις για μόδα, ομορφιά ή διακόσμηση, οι οποίες κοστίζουν παραπάνω από το αμάξι σου. Δεν θα διαβάσεις τίποτα που θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα με τον ευατό σου. Πολλά blogs εκεί έξω είναι γεμάτα πολυτέλεια, μια ωραιοποιημένη πραγματικότητα, αντικείμενα που δεν μπορείς να αποκτήσεις και φωτογραφίες από εξωτικά μέρη. Συμβουλές που δεν έχουν δοκιμαστεί και απλά αναπαράγονται από κάπου αλλού. Όχι εδώ! Η καθημερινότητα και οι καθημερινοί άνθρωποι, μπορούν να είναι επίσης όμορφοι, όταν είναι αληθινοί.

Μπορείς να με βρεις στο Instagram και στο Facebook και να επικοινωνήσεις μαζί μου κι εδώ!