Αρχικά να σου πω ότι δε συμφωνώ καθόλου με τη λογική του να φοράμε όμορφα εσώρουχα μόνο όταν έχουμε κάποιον στη ζωή μας, κι αν λείπει αυτή η παράμετρος, από το συρτάρι μας να βγαίνει μόνο κάτι άσπρο, μαύρο ή μπεζ, ξεχειλωμένο και παλιό. Δεν θα γίνω πιο συγκεκριμένη, νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ! Για μένα τα εσώρουχα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, σε αυτά των δύσκολων ημερών, σε αυτά των υπόλοιπων ημερών και τέλος, σε αυτά των δύσκολων αποστολών!

Το ακόλουθο ρεπορτάζ αγοράς δεν περιλαμβάνει σαφέστατα προτάσεις για την πρώτη κατηγορία, αυτή ας κάνουμε πως δεν υπάρχει. Στη δεύτερη και τρίτη όμως, θα επεκταθούμε και σε volume 2, διότι ήταν αδύνατο να σταματήσω να σημειώνω και να αποθηκεύω συνδέσμους, καθώς η αγορά των εσωρούχων έχει κάνει μεγάλη πρόοδο αγαπητή μου! Με μεγάλη μου λύπη βέβαια, διαπίστωσα πως οι αμιγώς ελληνικές εταιρίες, στο σύνολο τους δεν παράγουν τόσο σύγχρονα και ξεχωριστά εσώρουχα -εν αντιθέσει με ξένες εταιρίες- παρά κινούνται στον ασφαλή χώρο του λευκού, μαύρου και μπεζ, άντε και κανένα κόκκινο, να ανάψουν τα αίματα.

People will stare. Make it worth their while. -Harry Winston

 

Επιφυλάσσομαι να πιστέψω πως το ελληνικό κοινό δεν είναι ανοικτό σε φουξ(ναι, Θεσσαλονικιά είμαι, ξέρω ότι λέγεται φούξια, αλλά εγώ έτσι το συνήθισα και την αγαπώ αυτή την λέξη, εντάξει;) και εμπριμέ σχέδια, bralettes και πιο μοντέρνες προτάσεις. Σε όλα μου τα άρθρα θέλω να υπάρχει μια ισορροπία ελληνικών και ξένων προτάσεων, ειδικά αυτές τις εποχές, συνετό είναι να προτιμάμε ότι είναι εγχώριο, αλλά εδώ δυσκολεύτηκα αρκετά. Ακόμα και αν έβρισκα κάτι ψιλοαξιόλογο, η φωτογράφιση του δεν ήταν προς αναδημοσίευση!

Αυτό το άρθρο θέλω να σε παρακινήσει μόλις το διαβάσεις, να ανοίξεις το συρτάρι σου, να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να πάρεις το καλαθάκι αχρήστων αγκαλιά, πετώντας μέσα ότι έχει λαστιχάκια να κρέμονται, ότι σε κόβει λες και είσαι σαλάμι στη μηχανή ή ότι έχει ξεθωριάσει. Οι τρύπες είναι αυτονόητες, ναι;! Αν πετάξεις 4 βρακάκια λόγου χάρη, βάλε στόχο να τα αναπληρώσεις μέσα στον επόμενο μήνα ή δίμηνο, ανάλογα με το εισόδημα σου και το πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις.

Κάνε και ένα πείραμα, για να διαπιστώσεις την αξία των εσωρούχων στην ζωή μας και την επίδραση τους στην ψυχολογία μας. Γιατί εγώ όλα εκεί τα καταλήγω στο τέλος όπως θα καταλάβεις! Η μόδα είναι απλά ένα μέσο, εκτός από τέχνη κάποιες φορές, για να αλλάξει η διάθεση μας. Βάλε μια μέρα τα ρούχα σου με απλά, αδιάφορα, άχρωμα εσώρουχα και την επομένη φόρεσε τα με ιδιαίτερα, σέξι, θηλυκά εσώρουχα. Θα διαπιστώσεις πως την δεύτερη μέρα, ένιωθες πιο περιποιημένη και ομορφότερη! Ειλικρινά, δοκίμασε το!

Πάμε;!

 

Κορμάκια

εσώρουχα κορμάκι underwear lingerie bodies

Βρες το εδώ

εσώρουχα κορμάκι underwear lingerie bodies

Αριστερό κορμάκι Oysho, βρες το εδώ, μεσαίο River Island εδώ, δεξί Oysho εδώ.

 

εσώρουχα κορμάκι underwear lingerie bodies

Αριστερό κορμάκι Oysho εδώ, μεσαίο Asos εδώ, δεξί Milena εδώ.

 

εσώρουχα κορμάκι underwear lingerie bodies

Βρες το εδώ.

 

εσώρουχα κορμάκι underwear lingerie bodies

Αριστερό κορμάκι Asos εδώ, μεσαίο Obsessive εδώ, δεξί Lida εδώ.

…and that’s a wrap στα κορμάκια! Υπέροχα;! Κάποια από αυτά, ναι, εντάσσονται στη κατηγορία των δύσκολων αποστολών. Θα είναι λίγο περίπλοκο να πας τουαλέτα στη δουλειά με αυτά, ή την μικρή στο κολυμβητήριο, αλλά το σημαντικό είναι πως πολλά από τα κορμάκια, μπορούν πια να αντικαταστήσουν μια μπλούζα για βραδινή έξοδο, ή να εκπλήξουν ευχάριστα τον καλό σου. Κάποτε τα φορούσαν οι μαμάδες μας, καλά, όχι τα παραπάνω, σήμερα όμως είναι εδώ, πιό θηλυκά και σέξι από ποτέ, φροντίζοντας να μας δείχνουν πιο θελκτικές. Να τονίσω ότι αν έχεις πάρει κανά κιλάκι παραπάνω και δεν νιώθεις πολύ άνετα, ένα κορμάκι θα φροντίσει για σένα. Θα σου κρύψει την κοιλίτσα, θα πάρει την προσοχή αλλού και αυτό είναι πάντα κάτι καλό, έτσι;!

 

Σουτιέν

 

εσώρουχα σουτιέν bra lingerie underwear

Βρες το Intimissimi εδώ & το Palmers εδώ.

 

εσώρουχα σουτιέν bra lingerie underwear

Βρες το H&M εδώ & το Palmers εδώ.

 

εσώρουχα σουτιέν bra lingerie underwear

Βρες το Intimissimi εδώ, το H&M εδώ & το La Redoute εδώ.

εσώρουχα σουτιέν bra lingerie underwear

Σουτιέν Boohoo εδώ & Palmers εδώ.

 

εσώρουχα σουτιέν bra lingerie underwear

Αριστερά πάνω H&M εδώ, Palmers αριστερά κάτω εδώ, δεξιά H&M εδώ.

 

Φρόντισε το σουτιέν που διαλέγεις να μην πατάει το κρέας προς το εσωτερικό της μασχάλης και να είναι πάντα το κατάλληλο νούμερο. Έχει βρεθεί σε έρευνα πως οι περισσότερες από εμάς, φοράμε εν αγνοία μας, λάθος νούμερο σουτιέν θεωρώντας πως είναι το σωστό.

Stay tuned για το Volume 2 όπου θα δούμε sets και βρακάκια! Τώρα που πήρες ιδέες και food for thought, πάμε σιγά σιγά προς το συρτάρι για ξεσκαρτάρισμα;!