Όπως λέει και μια φίλη μου, ήρθε η Παρασκευούλα, πάει κι η βδομαδούλα!Και για να σου την κάνω όσο καλύτερη γίνεται, σου έχω έναν ολοκαίνουριο, υπέροχο διαγωνισμό!!

Oh yes, ήρθε διαγωνισμός με δώρο ένα ολόσωμο, μαύρο μαγιό, που εγγυημένα θα ευχαριστηθείς αν το κερδίσεις και λέω εγγυημένα καθώς το έχω κι εγώ! Είναι της εταιρίας Rock club swimwear, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μέσα από αυτό το blog στηρίζουμε και ανακαλύπτουμε ελληνική ποιότητα, ελληνικό design και ελληνική καρδιά!

¨Όσοι με ακολουθείτε στο insta, το έχετε ήδη δει και το λατρέψατε! Εφόσον σας άρεσε τόσο, ιδού η ευκαιρία να γίνει και δικό σας! Με τρία απλά κλικ, μπαίνεις στον διαγωνισμό και μέσα από τη καρδιά μου, σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Λίγο καιρό νωρίτερα, όταν ξεκινούσα αυτό το blog, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου, πως σε λίγο καιρό, μια κοπέλα θα μπορούσε να κερδίσει και να χαρεί κάτι τόσο όμορφο, μέσα από έναν διαγωνισμό εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω την Rock club swimwear που βοήθησε για να γίνει πραγματικότητα!

Πάμε να δούμε τα 3 βηματάκια και ξεκινάς!!

 

διαγωνισμός ολόσωμο μαγιό giveaway rock club swimwear

 

Τέλειο;!! Είναι πολύ όμορφο και φορεμένο στράπλες, χωρίς το λουράκι. Εγώ έτσι το φόρεσα και στο προτείνω! Επίσης, λόγω της διαφάνειας που έχει, δεν θα κάνεις ποτέ αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια από τον ήλιο!

 

Τα 3 βήματα λοιπόν είναι:

  1. Ακολούθησε την @rockclub_swimwear στο Instagram (https://www.instagram.com/rockclub_swimwear/)
  2. Ακολούθησε με στο @annabffs.gr στο Instagram (https://www.instagram.com/annabffs.gr/)
  3. Κάνε ένα like στη σελίδα μου στο Facebook εδώ.

Όπως όλοι ξέρουμε, όλα τα βήματα είναι απαραίτητα προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή! Είναι μόνο 3 κλικ!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιουλίου 2017.

Η νικήτρια θα ενημερωθεί προσωπικά με μήνυμα στα social media της και θα ανακοινωθεί και το όνομα της στη σελίδα μου στο Facebook και στο Instagram!

 

Με μεγάλη, μεγάλη χαρά σε αφήνω, να μπω στο ψυγείο να κουρνιάσω λιγάκι, 38 βαθμούς φτάσαμε. 

Σου είπα, καλή επιτυχία;!!

διαγωνισμός ολόσωμο μαγιό giveaway rock club swimwear καλή επιτυχία